Παρουσίαση εργασιών στο μάθημα Μικρά Οπωροφόρα 2021

news image

Παρατίθεται ο τίτλος των εργασιών και τα στοιχεία επικοινωνίας των φοιτητών (email).

Η αντιοξειδωτική ικανότητα της φράουλας. (ekotridou@agro.auth.gr)

Βιολογική Καλλιέργεια Φράουλας. (konstantis@agro.auth.gr)

Καλλιέργεια φράουλας in vitro. (papavsofia@agro.auth.gr)

Βιταμίνη C: φράουλα , σμέουρο , βατόμουρο vs Πoρτοκάλι. (mpilevan@agro.auth.gr)

ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ. (vasichas@agro.auth.gr)

Μεταχείριση με UV-C ακτινοβολία: Επίδραση στην ποιότητα της φράουλας κατά την συντήρηση. (eevangeli@agro.auth.gr)

Σύγκριση απόδοσης και ποιότητας καρπών φράουλας σε βιολογική και συμβατική καλλιέργεια. (ifigener@agro.auth.gr)